Продукти за givaudan iberica (2)

Vitarán Узрял Червен Вино 2016 - Червени Вина, Вина, Вина и Ликьори

Vitarán Узрял Червен Вино 2016 - Червени Вина, Вина, Вина и Ликьори

{"Брой произведени бутилки":"50.000","Цвят":"Дълбочервен цвят с леки ръждиви нюанси.","Вкус":"Добър баланс в устата с киселинност и танини в хармония. Дълъг, чист и ароматен финал с пикантен характер.","Беритба":"Ръчно събиране. Октомври 2015","Първа реколта":"1994","Произход":"D.O.Ca. Риоха","Магнум бутилка":"1,75L","Аромат":"В носа, добре интегрирани ванилия и канела с къпини и слива.","Ферментация":"В неръждаема стомана","Размер на бутилка":"50 cl, 0.75 cl и 1.5 Lt","Вид вино":"Червено. Крианца","Сорт грозде":"100 % Темпранильо","Почва":"калциеви мергели","Отлежаване":"12 месеца в американски дъбови бъчви.","Деноминация на произход":"D.O.Ca. Риоха","Земеделие":"Органично земеделие"}
Sir Cupani 2018 - Червени вина Испанско вино Риоха

Sir Cupani 2018 - Червени вина Испанско вино Риоха

Сорт: Темпранильо 100% Година на засаждане: 1982 Корен: Рихтер 110 и Часела 41 Височина: 537 метра Алкохол: 14,5º Площ: 3.6 ха Форма на отглеждане: Храсти Разстояние на засаждане: 2,35 x 1,20 м Бутилка: Януари 2021 Производство: 987 бутилки. 5.500 кг/ха (разрешеното добив на Темпранильо е 6.500 кг/ха) 2018 ЖЪТВА Ръчно събрано в каси по 12 кг. ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО Ръчно отстранени стъбла и ферментирано в 1.500 л. неръждаеми съдове. Малолактична ферментация в нови френски дъбови бъчви. Отлежавало на собствените си утайки за 25 месеца. Няма или много малко батонаж се практикува в нашата изба, тъй като защитата срещу окисляване настъпва естествено с приблизително 5 см утайка във всяка бъчва. ОПИСАНИЕ НА ВКУСА Тирамису - нотки на кафе, сметана и какао. Смел, с добре структурирано и закръглено усещане в устата, заедно с дълготраен финал. С удоволствие би украсил колекция с много години напред. Сорт: Темпранильо 100% Шаблон: Рихтер 110 и Часела 41 Година на засаждане: 1982 Приблизителна височина: 537 метра Алкохолно съдържание: 14.5º Производство: 987 бутилки